Sluit Logo Radar

Op zoek naar hulp?

Hieronder vind je kort terug waarvoor je bij de verschillende programma's van RADAR terecht kan. Vind je niet meteen wat je zoekt? Neem een kijkje bij onze nuttige links of zoek op de sociale kaart via uitgebreid zoeken op regio en probleemgebied.

Crisishulp

Ben je op zoek naar dringende, kortdurende hulp op korte termijn? Bekijk dan zeker eens de info van ons programma Crisis.
Meer informatie

Langdurige mobiele hulp

Ben je op zoek naar langdurige, mobiele hulp voor een complexe problematiek? Kijk dan zeker eens bij het aanbod van ons CARE-team als je hulpvraag binnen hun aanbod past.
Meer informatie

Kinderen van 0 tot 4 jaar

Ben je als professioneel op zoek naar hulp voor kinderen van 0 tot 4 jaar? Bekijk dan zeker onze programma Connect 0-4 eens voor meer info.
Meer informatie

Vermoeden van psychose of verslaving

Ben je op zoek naar hulp bij een vermoeden van verslaving of psychose? Bekijk dan zeker eens ons programma Connect 14-25
Meer informatie

Coördinatie van hulp en overleg

Zijn er veel vormen van hulpverlening betrokken, maar ervaar je een nood aan coördinatie van zorg en overleg? Bekijk dan zeker eens het programma Trajectcoördinatie
Meer informatie

Versterken van competenties geestelijke gezondheid

Ervaar je als professioneel een gebrek aan kennis rond een bepaald thema? Bekijk dan zeker de pagina van Crosslink om na te gaan of dit programma je verder kan helpen.
Meer informatie

ADHD

RADAR heeft een inventaris opgemaakt met het Oost-Vlaamse zorgaanbod voor kinderen en jongeren met ADHD. Je vindt dit hier terug.
Meer informatie

Ontdek de verschillende RADAR-programma’s

Ben je op zoek naar welke programma's RADAR heeft en wat ze doen? Dat vind je hier.